- 30 Nis 2021
- 6,669
- 4,033
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bol şanslar umarım atarsın içeriZor ama imkansız değil.. gelirse kişi başı 250 para lazim diye oynadık umarım daha fazla içeri girmeyiz
Beşiktaş zikti birakti bizi o.cocuklariBol şanslar umarım atarsın içeri
Bol Şanslar DilerizZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.5.5 üst lazim kayıp bonusunu bastık @apsuvachacha @Roni @trefector12
TeşekkürlerBol Şanslar Dileriz
Bol sans zor ama zoru severizTeşekkürler
Gecen kullandık hayatta ki butun sansımızı burda tıkandım kaldıkAnasi zikisik izlandalilar bile gol atmaz olmuş mk
Yapacak birşey yok kayıp bonusunu bastim iki maç kombin yaptim 4.15 oran geldi bu soktuklarim yatiriyorGecen kullandık hayatta ki butun sansımızı burda tıkandım kaldık
Artık gıttı malesef mucıze bıle kurtarmazYapacak birşey yok kayıp bonusunu bastim iki maç kombin yaptim 4.15 oran geldi bu soktuklarim yatiriyor
Yat uyu gotlerini ziktirseler daha gelmez mkGecen kullandık hayatta ki butun sansımızı burda tıkandım kaldık
Ve aleyküm Selam sağ ol usta sen nasılsınSelamlar arkadaşmlar nasılsınız
selamlar hocam iyi diyelim iyi olsun sende iyisin umarımSelamlar arkadaşmlar nasılsınız
İyiyiz sagolun teşekkürler ay başına programlar yapıyoruz bir kaç etkinlik tarzı getiyoruz yenilikler olucaklar çalışmalar yapıyoruzVe aleyküm Selam sağ ol usta sen nasılsın
Kolay gelsinİyiyiz sagolun teşekkürler ay başına programlar yapıyoruz bir kaç etkinlik tarzı getiyoruz yenilikler olucaklar çalışmalar yapıyoruz